Brunei Darussalam

Vizualizare anunțuri

Realigro.ro este primul motor imobiliar internaţional de căutare în care puteţi căuta anunţuri cu case de vânzare din Brunei Darussalam

Proprietate de vânzare în Brunei Darussalam

Brunei sau Sultanatul Brunei, denumit oficial Nagara Brunei Darussalam, este o națiune mică situată pe insula Borneo, împărțită în două părți. Se învecinează cu Malaezia și are vedere la Marea Chinei de Sud. Este renumit pentru plajele și pădurile tropicale, cele mai multe dintre ele făcând parte din rezervații protejate caracterizate de o mare biodiversitate. Capitala, Bandar Seri Begawan, găzduiește somptuoasa moschee a lui Jame'Asr Hassanil Bolkiah, cu cele 29 de cupole de aur. Magnificul palat al capitalei, Istana Nurul Iman, este reședința actualului sultan din Brunei. Cu excepția coastei cu care se confruntă Marea Chinei de Sud, se învecinează complet cu Malaezia.

Prețul mediu de cumpărare a proprietăților de vânzare în Brunei a scăzut cu 11% față de an, conform unui indice de preț publicat de Autoritatea Monetară Brunei Darussalam (AMBD).

Banca centrală a lansat astăzi primul său indice de prețuri pentru proprietățile rezidențiale (RPPI), care evaluează condițiile pieței imobiliare și urmărește schimbările prețului mediu al proprietăților rezidențiale din toate cele patru districte.

AMBD a afirmat că indicele prețului proprietății de vânzare în Brunei ar măsura accesibilitatea dreptului de proprietate asupra locuinței în Brunei și ar putea servi, de asemenea, ca un indicator macroeconomic al creșterii economice și al stabilității financiare.

Majoritatea tranzacțiilor pentru vânzarea proprietăților în Brunei sunt case unifamiliale (51%), urmate de case de terasă (22%), case terasate (16%), apartamente (7%) și terenuri (4%).

Un studiu realizat de Universitatea Brunei Darussalam anul trecut a constatat că relațiile de familie și politicile de locuințe publice au influențat semnificativ modelele de cumpărare a proprietăților de vânzare în Brunei.

Brunei are o piață imobiliară unică datorită prezenței unei oferte masive de locuințe publice pentru cetățeni.

Hartă, evoluție prețuri și statistici

Legate de Imobiliare

Cod. 3313

DE VÂNZARE 2 camere, Brunei Darussalam, Bandar Seri Begawan, Bandar Seri Begawan, center

4,634,012.00RON
DE VÂNZARE
2 camere

100 m²
Lilium Grădinărit grădină trimis și fredelig boligområde, pentru a femten minuteters spasertur fra Sides sandstrender. Tomten el omringet în 7 lukseri...
UNAVAILABLE
Hartă, evoluție prețuri și statistici
2005-2022 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB